SS Novan Naiset päättivät kautensa nousujuhliin

29.03.2021

Kuva: Jonne Perola

Joukkue lähti sunnuntain ratkaisevaan toiseen karsinnan osaotteluun allaan jatkoaikavoitto lauantain pelistä. Ottelu oli kauttaaltaan Novalla hyvin hallussa, mutta vastustajan tehokenttä aiheutti harmaita hiuksia pitkin peliä iskemällä hyvin vastaan ja rokottamalla virheistä. Novan karatessa kolmannessa erässä jo 5-3 johtoon näytti siltä, että jatkoaikaa ei tarvita, mutta sitkeä vastustaja Blue Fox tuli kuin tulikin tasoihin ottelun loppuhetkillä. Näin ratkaisua haettiin taas jatkoajalla. Sitä ei tällä kertaa tarvinnut pelata yhtä vaihtoa pidempään, kun Nova ratkaisi ottelun voiton sekä sarjanousun edukseen ajassa 60.23 Viola Värränkiven tahtomaalilla, jonka alusti Emmi Mörsky.

Ottelusarja oli hieno ja täynnä dramatiikkaa ja niin tiukka kuin olettaa sopi. Koko Helsinki Unitedin organisaatio onnittelee naisten joukkuetta upeasta noususta F-Liigaan ja kiittää upeaa työtä tehnyttä valmentajakaksikkoa Roni Kiviharjua ja Sami Martikaista sekä kaikkia taustavoimia, jotka ovat koko kauden tehneet töitä joukkueen eteen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsinki Unitedin naisten Edustusjoukkue matkasi tänään Prahaan pelaamaan kovatasoisessa turnauksessa (Prague Games 2023). Joukkue aloittaa pelinsä...

lue lisää

Helsinkiläistä urheilua tukemassa

Helsinkiläinen urheiluseura kaikille.

Seurainfo     Ota yhteyttä

   

© HELSINKI UNITED