SS Nova yhdistyy Helsinki Unitediin

02.04.2021

Naisten salibandyjoukkue SS Nova (SBS Blues) yhdistyy Helsinki Unitediin ja ottaa nimekseen seuranimen. Kuluneen kauden päätteeksi komeasti naisten NLB F-liigapaikan saavuttanut SS Nova oli kaudella Helsinki Unitedin yhteistyöseura, jota Helsinki United aktiivisesti on tukenut taustalla.

”Ehdottomasti tärkeä seikka oli saada Unitedin tuki taakse, joka mahdollisti monia positiivisia seikkoja joukkueen kannalta esimerkiksi harjoittelun kuin myös varustehankintojen osalta. Siirtyminen Unitediin onkin siksi luonnollinen seuraava askel joukkueelle” mainitsee joukkueen toinen pitkäaikainen valmentaja Roni Kiviharju.

Joukkueen ja seurojen puuhamiehet Sami Martikainen ja Roni Kiviharju ovat siviilissä ystäviä jo monen vuoden takaa niin pelikentiltä, kuin SBS Bluesin seuratyön ajoilta. Nyt siis myös päähenkilöitä Helsinki United ry:ssä yhdessä Marttin Herrasen kanssa. Työ liigaan nousseen joukkueen peräsimessä tuntuukin hienolta saavutukselta yhdessä.

”Suurin tunnustus kuuluu kuitenkin kaikille niin vanhoille kuin uusille pelaajille, jotka vuosien varrella olleet mukana rakentamassa tätä yhteistä tarinaa. Vaikka joukkueen nimi onkin matkan varrella muuttunut, on joukkueen ydin toki pysynyt samana.”

”Tunnustusta ansaitsee myös joukkueen monivuotinen runkopelaaja ja joukkueen kapteeni Riina Latvakoski, joka osaltaan ottanut esimerkillisesti vastuuta niin pelikentällä, kuin joukkueen taustoilla. ”

”Lisäksi Samin innostava mukaantulo, tuki ja operatiivisen valmennuksen vahva visio olivat se lisä mitä tämä joukkue tarvitsi. Lopputulos oli hieno ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan eteenpäin, sillä joukkueen yhteiset tavoitteet NLB sarjassa asetetaan korkealle tulevalle kaudelle. Myös joukkueen rakentaminen ensi kauteen on jo alkanut mm. pelaajahaulla” kertoo Kiviharju.

Joukkueen mukaan liittymisen myötä Helsinki Unitedin naissalibandy on vahvassa asemassa helsinkiläisseuran kokonaiskuvassa, naisjoukkueiden lukumäärän noustessa jo neljään.

 

Helsinki Unitedin naisten Edustusjoukkue matkasi tänään Prahaan pelaamaan kovatasoisessa turnauksessa (Prague Games 2023). Joukkue aloittaa pelinsä...

lue lisää

Helsinkiläistä urheilua tukemassa

Helsinkiläinen urheiluseura kaikille.

Seurainfo     Ota yhteyttä

   

© HELSINKI UNITED