SS Nova kamppailee paikasta F-liigaan

18.03.2021

Helsinki Unitedin yhteistyöjoukkue, SS Nova, kamppailee parhaillaan paikasta F-liigaan ensi kaudelle. Joukkue nousi tälle kaudelle naisten 1.divisioonaan, mutta pelit siellä jäivät tauolle marraskuussa. Tauolle jäädessä Nova oli voittanut kaikki ottelunsa.

Pienen treeni- ja pelitauon jälkeen kaikille 1. divarin joukkueille avautui mahdollisuus ilmoittautua liigakarsintoihin. Nousuhalukkaita joukkueita löytyi kahdeksan, ja joukkueet jaettiin kahteen lohkoon, jotka pelaavat keskenään kaksinkertaisen sarjan. F-liigakarsintojen B-lohkosta löytyy SS Novan lisäksi SB Vantaa, RSS Panthers ja Northern Stars. Lohkovaiheen jälkeen on välierävaihe, joka pelataan ristiinkarsinnalla A-lohkon kanssa. Näin ollen B-lohkon 1. sijoittunut kohtaa A-lohkon 2. sijoittuneen ja vastaavasti toisinpäin. Tämä välierävaihe pelataan paras kolmesta -ottelusarjalla. Välierävaiheesta pelien voittajat etenevät finaalisarjaan, jonka voittaja nousee suoraan F-liigaan (B-lohko) kaudelle 2021-2022. Finaalisarjan hävinnyt osapuoli puolestaan saa vielä mahdollisuuden nousta F-liigaan pelaamalla paras viidestä -ottelusarjan LoSB/Steelers -parin häviäjää vastaan.

Naisten liigakarsinnat ovat siis parhaillaan käynnissä kuumimmillaan, joten nyt on hyvä aika kiinnostua myös naissalibandysta ja seurata naisten taistelua kohti ylempää sarjatasoa! Toivotaan, että liigapaikka irtoaa, ja saadaan ensi kaudelle (rajoitusten toivottavasti hellittäessä) mukaan katsomoihin myös Helsinki Unitedin muita jäseniä.

Ps. Ottakaa seurantaan instagramissa ”ssnovamimmit”, jonne pelaajat itse päivittävät tapahtumia ja fiiliksiä peleistä rennolla otteella. Jos peleistä on livestriimejä, linkkaamme nekin sinne.

#17

 

 

 

 

Helsinkiläistä urheilua tukemassa

Helsinkiläinen urheiluseura kaikille.

Seurainfo     Ota yhteyttä

   

© HELSINKI UNITED