Helsinki Unitedin B -poikien joukkueen kasaaminen on käynnistynyt hyvällä tahdilla

04.04.2020

Helsinki Unitedin seurahistorian ensimmäistä B -poikien joukkuetta on kasattu pitkin kuluvaa viikkoa.

B -poikien valtakunnaliseen sarjaan tähyävän joukkueen perusrunko alkaa olemaan kasassa. Vahvistuksia haetaan edelleen kaikille pelipaikoille.

Joukkueen kivikovan valmentajakaksikon muodostavat Miska Grönvall sekä Christopher Rehn.

Minkälainen mies on joukkueen päävalmentaja Miska Grönvall? Kerrotko hieman pelaaja -ja valmentajataustastasi?
– Pelaajaurani aloitin Tikkurilan Tiikereissä, joissa pitkälti junnuvuoden vietinkin. Aikuisiällä loukkaantumiset ovat hieman haitanneet menoa, jonka vuoksi on tullut pyörittyä lähestulkoon kaikkialla 2-divisioonasta 5-divisioonaan.
– Kauden verran kävin pelaamassa Saksassa paikallisessa pääsarjassa, joka oli ehkäpä elämäni kaikella tapaa ikimuistoisin kausi. Valmennushommia olen tehnyt Jokereissa, jossa valmensin C- ja B-junioreita, Bluesissa A-junioreiden kanssa, sekä viime kauden vietin AC HaKissa mahtavan B-juniorijoukkueen kanssa valtakunnallisessa 1-divisioonassa.

Entä millainen mies on Christopher Rehn? Millä mielin lähdet mukaan uuden seuran tarinaan?
– Erittäin motivoituneena lähden mukaan uuden seuran toimintaan ja olen varma, että B-pojilla on ainekset erinomaiseen kauteen. Joukkueen runko näyttää hyvältä ja motivoituneelta. Olemme valmiita syksyllä!

Miska ja Christopher, minkälaisia pelaajia joukkueeseen haetaan?

Miska Grönvall: 
– Minulle henkilökohtaisesti tärkein kriteeri on, että pelaaja haluaa harjoitella hyvin, sekä kehittyä pelaajana. Niillä ominaisuuksilla mielestäni pärjää hyvin pitkälle.
– Oma tavoite on joka kaudella, että kaikki pelaajat ovat kauden päätteeksi tyytyväisiä kehitykseensä.

Christopher Rehn: 
– Motivoituneita pelaajia, joilla on halu kehittyä eteenpäin pelaajana.

Minkälaisella suunnitelmalla joukkue aikoo valmistautua tulevaan
kauteen ja etenkin syksyllä koittaviin
 karsintapeleihin?
– Tulevaan kauteen valmistautuminen on haastavaa koronaviruksen jyllätessä ympäri Eurooppaa. Tulevaan kauteen olemme joutuneet luomaan useammankin suunnitelman, sillä on mahdotonta arvioida, kuinka paljon korona aiheuttaa vaikeuksia vielä kesällä.
– Tarkoituksena on harjoitella kesällä fysiikkaa, jonka jälkeen siirrymme sisätiloihin lajiharjoituksiin, sekä pelaamaan paljon harjoitusotteluita ennen syksyn karsintoja.

Miksi B -ikäisen pelaajan kannattaisi tulla pelaamaan juuri Helsinki Unitediin?

Miska Grönvall: 
– Mielestäni meillä on tarjolla oikein hyvä paketti, jossa pelaajien kehittymistä tuetaan. B-junioreiden pelaajilla on mahdollisuus pelata A-junioreissa, sekä miesten sarjoissa. Tavoitteenamme on tukea jokaisen pelaajan kehitystä tarjoamalla haasteita.
– Teemme myös erittäin tiivistä yhteistyötä A-junioreiden ja miesten Edustuksen valmennuksen kesken, joka helpottaa pelaajien kehityksen tukemista.
– Minut on positiivisesti yllättänyt, miten moni pelaaja on jo nyt osoittanut kiinnostustaan ja toivonkin, että kaikki kiinostuneet ottavat rohkeasti yhteyttä! Tervetuloa mukaan!

Christopher Rehn: 
– Meillä on hyvä porukka, missä jokaisella on varmasti kiva pelata ja kehittyä. Tulemme pelaamaan laadukasta salibandya hyvällä fiiliksellä!

Hae mukaan Helsinki Unitedin  B -poikiin!

Yhteydenotot ja kysymykset:

Miska Grönvall
miska.gronvall@helsinkiunited.com
0400-688588

Christopher Rehn
christopher.rehn@helsinkiunited.com
050-4332884

 

Helsinkiläistä urheilua tukemassa

Helsinkiläinen urheiluseura kaikille.

Seurainfo     Ota yhteyttä

   

© HELSINKI UNITED