B-poikien vahva runko vahvistuu, avoimet harjoitukset kesäkuussa

26.05.2020

B-poikien kausi käynnistyi pienryhmäharjoittelulla Sotungissa testien merkeissä. Joukkue sai myös mieluisia uutisia, kun puolustaja Atte Kiljunen liittyy mukaan joukkueeseen.

Helsinki Unitedin B-poikien joukkue aloitti kautensa toukokuussa pienryhmäharjoittelulla. B-pojat järjestää myös avoimet harjoitukset 2.6, sekä 3.6.

B-pojilla on kasassa vahva runko. Joukkue sai myös vahvistuksen puolustukseen, kun valtakunnallisissa sarjoissakin esiintynyt Atte Kiljunen liittyi joukkueen mukaan. Joukkueen pelaajista 8 pelasi viime kaudella valtakunnallisissa sarjoissa, sekä 12 pelaajaa ovat pelanneet valtakunnallisissa sarjoissa viimeisen kahden kauden aikana. Lisäksi muutamalla pelaajalla on kokemusta miesten 2-divisioonasta viime kaudelta. Mukana on myös erittäin potentiaalisia pelaajia, joita valtakunnallisen pelit odottavat mahdollisesti jo tulevalla kaudella.

Joukkueen vastuuvalmentaja Miska Grönvall, sekä valmentaja Christopher Rehn ovat erittäin mielissään ja odottavat innolla jo lajiharjoituksien alkamista.

– Kyllä me ollaan oltu tyytyväisiä siihen, että ollaan saatu reilut kaksi kentällistä valtakunnallisia sarjoja pelanneita pelaajia. On tärkeää, että meillä on pelaajia, jotka ovat pelanneet niitä pelejä, sekä tietävät millä tasolla karsintapeleissä pitää pelata. Uskon, että se kokemus hyödyttää meitä, jotta saamme karsinnoista sen tuloksen mitä haluamme, Grönvall arvelee.

Vastuuvalmentaja Grönvall on myös innoissaan, että pääsee näkemään usean pelaajan ottamassa seuraavaa askelta eteenpäin salibandyssä.

– Näiden pelaajien lisäksi meillä on pelaajia, jotka ovat mielestäni viime kaudella osoittaneet, että aika on kypsä ottaa seuraava askel salibandyssä eteenpäin. Meidän tehtävä yhdessä Christopherin kanssa on auttaa heitä sen askeleen kanssa.

Harjoitukset pitivät sisällään testit, joissa tulokset olivat erittäin hyviä. Joukkueen valmentaja Christopher Rehn onkin erittäin tyytyväinen testituloksiin.

– Kyllä me valmennuksessa olemme erittäin tyytyväisiä testituloksiimme. Aloitimme omatoimiharjoittelun 3 viikkoa sitten ja kyllä testituloksista näkee, että lähtötaso on erittäin hyvä.

B-poikien kausi jatkuu tästä eteenpäin fysiikkatreenien lisäksi myös lajiharjoituksien merkeissä, jotka joukkue pääsee aloittamaan heti kesäkuun alussa. Grönvall odottaa jo innolla lajiharjoitusten alkamista.

– Tästä hommat jatkuu sillä, että vahvistamme vielä peruskuntotasoa vielä entistäkin paremmaksi, sekä pääsemme lisäksi halliin vetämään kovatempoisia lajiharjoituksia

– On mahtavaa, että päästään pallon kanssa hommiin heti kesäkuun alusta alkaen kolmesti viikossa. Pääsemme vetämään kovatempoisia lajiharjoituksia sisätiloissa, jonka lisäksi pääsemme rauhassa ajamaan pelitapaamme sisään, sekä pojat pääsevät tutustumaan kunnolla toisiinsa.

B-pojat etsii vielä muutamaa pelaajaa mukaan joukkueeseen, ilmoittaudu rohkeasti mukaan avoimiin harjoituksiin!

Avoimet harjoitukset:

2.6.2020 klo 18.00-20.00 Latokartanon liikuntahalli
3.6.2020 klo 19.30-21.15 Tiger Sport Areena  


Lisätietoja & ilmoittautumiset:

Miska Grönvall
0400688588
Miska.Gronvall@Helsinkiunited.com

 

Helsinkiläistä urheilua tukemassa

Helsinkiläinen urheiluseura kaikille.

Seurainfo     Ota yhteyttä

   

© HELSINKI UNITED