HELSINKI UNITED

Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.

Helsinki Unitedin A -ja B -pojat pelaavat karsinnoissa tulevana viikonloppuna 22-23.8.

 

Uutiset

Kausi käyntiin!

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.  Kausi käyntiin!Uutiset -Helsinki Unitedin joukkueet aloittivat sarjakautensa viime viikonloppuna.   Yhteensä seuran joukkueille kertyi 23 ottelua, joista voittoihin päättyi 14. Alla...

A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppunaUutisetHelsinki Unitedin A -ja B -pojat pelasivat karsinnoissa menneenä viikonloppuna.   A -pojat matkusti Raumalle...

A -poikiin kolme uutta pelaajaa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki Unitedin A -pojat on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustajan paikalla pelaava Roni...

A -poikien 1-divarin ja B -poikien esikarsintojen lohkot selvillä

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!Uutiset A-poikien 1. divisioonan karsinta Ryhmä 1 (lohkot 1 ja 2) Ryhmä 2 (lohkot 3 ja 4) Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Lohko 4 LNM Rangers NJ Welhot...

B-poikien vahva runko vahvistuu, avoimet harjoitukset kesäkuussa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetB-poikien vahva runko vahvistuu, avoimet harjoitukset kesäkuussa B-poikien kausi käynnistyi pienryhmäharjoittelulla Sotungissa testien...

A -pojat matkaa A -poikien 1-divisioonan karsintoihin Raumalle, jossa kuuden joukkueen kesken pelataan yhdestä paikasta ensi kauden A -poikien valtakunnalliseen Divariin. Joukkueen kanssa samassa lohkossa pelaavat LoSB sekä Koovee ja toisessa lohkoparissa pelaavat FoSu, SalBa sekä Pöytyän Urheilijat. Lohkojen kaksi parasta menevät lauantailta jatkoon sunnuntain jatkopeleihin ja sunnuntain ensimmäisten pelien voittajat ratkaisevat keskenään sen, mikä joukkue etenee Divariin.

B -pojat isännöi Campo Centerissä B -poikien SM -esikarsintaturnausta. Joukkueen kanssa samassa lohkossa pelaavat Koovee, O2JKL sekä Imatran Voima. Toisessa lohkossa pelaavat Karhut, ÅIF sekä Kapa-65. Lauantain parhaat jatkavat pelejä sunnuntain jatkopeleillä ja yhteensä on tarjolla kaksi jatkopaikkaa, joka tarkoittaa samalla vähintään B -poikien Divaripaikkaa tulevalle kaudelle.

Molemmat joukkueet ovat harjoitelleet toukokuusta alkaen pitämättä suurempia omatoimi/lepotaukoja. Harjoituspeleissä kummankin joukkueen pelaamisen taso on vielä ailahdellut, mutta kokonaisuutena joukkueet ovat tyytyväisiä myös treenipelien antiin.

Haaste on kummallakin joukkueella suuri. Siitä huolimatta joukkueet lähtevät luottavaisin mielin jahtaamaan unelmaa valtakunnallisesta sarjapaikasta. Tervetuloa kannustamaan A -poikia Raumalle ja B -poikia Campo Centeriin. Otteluohjelmat löytyvät Salibandyliiton nettisivuilta.

Yhteydenottolomake

15 + 14 =

Copyright © Helsinki United 2020