HELSINKI UNITED

Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.

Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!

Uutiset

Kausi käyntiin!

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.  Kausi käyntiin!Uutiset -Helsinki Unitedin joukkueet aloittivat sarjakautensa viime viikonloppuna.   Yhteensä seuran joukkueille kertyi 23 ottelua, joista voittoihin päättyi 14. Alla...

A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppunaUutisetHelsinki Unitedin A -ja B -pojat pelasivat karsinnoissa menneenä viikonloppuna.   A -pojat matkusti Raumalle...

A -ja B -pojat pelaavat isoista asioista tulevana viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Helsinki Unitedin A -ja B -pojat pelaavat karsinnoissa tulevana viikonloppuna 22-23.8.  UutisetA -pojat matkaa A -poikien 1-divisioonan karsintoihin Raumalle, jossa kuuden joukkueen...

A -poikiin kolme uutta pelaajaa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki Unitedin A -pojat on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustajan paikalla pelaava Roni...

A -poikien 1-divarin ja B -poikien esikarsintojen lohkot selvillä

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!Uutiset A-poikien 1. divisioonan karsinta Ryhmä 1 (lohkot 1 ja 2) Ryhmä 2 (lohkot 3 ja 4) Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Lohko 4 LNM Rangers NJ Welhot...

B-junioreihin viisi uutta pelaajasopimusta

Helsinki Unitedin B-junioreihin viisi uutta pelaajasopimusta.

Joukkueeseen liittyvät Jakob Pudas, Aleksi Karttunen, Kasper Haasto, Jesse Leinonen, sekä maalivahti Santtu Mäkelä.

Pudas sekä Karttunen pelasivat viimekaudella SCH:ssa. Pudas pelasi SCH:ssa B-junioreissa, sekä miesten edustuksessa 2-divisioonaa. Karttunen puolestaan pelasi omassa ikäluokassaan C-junioreissa, sekä myös B-junioreissa.

Haasto siirtyy Helsinki Unitediin HIFK:sta, jossa Kasper pelasi loppukauden C-juniori-ikäisenä 7 ottelua A-poikien 1. divisioonaa. Menneellä kaudella Haasto pelasi myös LoSBissa rinnakkaisedustuksella, jossa pelasi C-juniori-ikäisenä B-junioreiden sarjaa.

Joukkueen 04-ikäluokkaa täydentävät Leinonen, joka siirtyy Unitediin M-Teamin C1-divisioona joukkueesta, sekä Mäkelä joka koppasi palloja Tikkurilan Tiikereiden tolppien välissä.

Joukkueen päävalmentaja Miska Grönvall on mielissään uusista sopimuksista.

– Kyllä me olemme saaneet joukkueeseen juuri sellaisia pelaajia, kuin olemme halunneetkin. Alusta asti tärkeimpänä asiana on ollut motivaatio harjoitella hyvin, sekä halu kehittyä pelaajana.

– Tämän lisäksi hyvin monella pelaajalla on jo kokemusta valtakunnallisista sarjoista, mikä on tietysti positiivinen asia, Grönvall päättää.

B-junioreihin haetaan vielä 2-3 puolustajaa, 1-2 hyökkääjää, sekä yhtä maalivahtia.

Yhteydenotot:

Päävalmentaja B-pojat
Miska Grönvall
miska.gronvall@helsinkiunited.com
0400688588

B-junioreiden sopimustilanne:

Maalivahdit:

Julius Seere
Santtu Mäkelä

Kenttäpelaajat:

Ville Väisänen
Ville Törmänen
Juuso Koljonen
Markus Kirjalainen
Kalle Hatakka
Kasper Haasto
Jakob Pudas
Aleksi Karttunen
Jesse Leinonen
Emilio Lambropoulos
Justus Vilenius
Markko Pitkänen
Aaron Köysti
Tom Sorokin

Yhteydenottolomake

1 + 1 =

Copyright © Helsinki United 2020