HELSINKI UNITED

Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.

Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!

Uutiset

A -poikiin kolme uutta pelaajaa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki Unitedin A -pojat on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustajan paikalla pelaava Roni...

A -poikien 1-divarin ja B -poikien esikarsintojen lohkot selvillä

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!Uutiset A-poikien 1. divisioonan karsinta Ryhmä 1 (lohkot 1 ja 2) Ryhmä 2 (lohkot 3 ja 4) Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Lohko 4 LNM Rangers NJ Welhot...

B-poikien vahva runko vahvistuu, avoimet harjoitukset kesäkuussa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetB-poikien vahva runko vahvistuu, avoimet harjoitukset kesäkuussa B-poikien kausi käynnistyi pienryhmäharjoittelulla Sotungissa testien...

Helsinki United ja IHS yhdistyvät

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki United ja IHS yhdistyvät   Salibandyseurat Helsinki United ja Itä-Helsingin Salibandy yhdistyvät. IHS:n kaikki neljä aikuisten...

Helsinki Unitedin A -poikiin mahtuu vielä muutamia pelaajia

 

Helsinki United kasaa joukkuetta A -poikiin. Joukkueen ainoa tavoite on pääsy valtakunnalliseen 1-divisioonaan syksyn karsintojen kautta ja menestyminen 1-divisioonassa. Joukkue tulee tekemään kauden aikana tiivistä yhteistyötä seuran B -poikien joukkueen kanssa.

Joukkue aloittaa omatoimiharjoittelun toukokuun alussa ja yhteistreenit käynnistyvät heti, kun olosuhteet sen sallivat. Joukkue tulee harjoittelemaan ennen karsintoja 3-4 kertaa viikossa ja kauden aikana keskimäärin 3 kertaa viikossa.

Joukkueeseen haetaan vielä yhtä maalivahtia, 1-2 puolustajaa sekä 3-4 hyökkääjää. Joukkueen pelaajiston runko ja valmennustiimi kokonaisuudessaan julkistetaan toukokuun alkupuolella

Hae mukaan A -poikien 00-02 ikäluokan joukkueeseen kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa www.helsinkiunited.com tai olemalla suoraan toiminnanjohtaja Marttin Herraseen tai päävalmentaja Sebastian Luseniukseen:

Marttin Herranen
marttin.herranen@helsinkiunited.com
050-3884440

Sebastian Lusenius
sebastian.lusenius@helsinkiunited.com
040-5496315

Yhteydenottolomake

8 + 5 =

Copyright © Helsinki United 2020