HELSINKI UNITED

Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.

Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!

Uutiset

Kausi käyntiin!

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.  Kausi käyntiin!Uutiset -Helsinki Unitedin joukkueet aloittivat sarjakautensa viime viikonloppuna.   Yhteensä seuran joukkueille kertyi 23 ottelua, joista voittoihin päättyi 14. Alla...

A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppunaUutisetHelsinki Unitedin A -ja B -pojat pelasivat karsinnoissa menneenä viikonloppuna.   A -pojat matkusti Raumalle...

A -ja B -pojat pelaavat isoista asioista tulevana viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Helsinki Unitedin A -ja B -pojat pelaavat karsinnoissa tulevana viikonloppuna 22-23.8.  UutisetA -pojat matkaa A -poikien 1-divisioonan karsintoihin Raumalle, jossa kuuden joukkueen...

A -poikiin kolme uutta pelaajaa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki Unitedin A -pojat on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustajan paikalla pelaava Roni...

A -poikien 1-divarin ja B -poikien esikarsintojen lohkot selvillä

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!Uutiset A-poikien 1. divisioonan karsinta Ryhmä 1 (lohkot 1 ja 2) Ryhmä 2 (lohkot 3 ja 4) Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Lohko 4 LNM Rangers NJ Welhot...

Helsinki Unitedin B-poikiin kuusi uutta pelaajasopimusta

Helsinki Unitedin B-poikien joukkue on tehnyt kuusi uutta pelaajasopimusta.

Joukkueeseen liittyvät Juuso Koljonen, Emilio Lambropoulos, Justus Vilenius, Markko PitkänenAaron Köysti, sekä Tom Sorokin.

Koljonen pelasi menneellä kaudella AC HaKissa B-pojissa 1-divisioonaa voittaen joukkueen pistepörssin.
– Koljonen on minulle tuttu pelaaja viime kaudelta ja oli mukavaa, että hän halusi jatkaa yhteistyötä tulevallakin kaudella.

Lambropoulos, Vilenius sekä Pitkänen siirtyvät Unitediin EräViikingeistä, jossa pojat pelasivat hyvän kauden samassa ketjussa C1-junioreiden eliittisarjaa.
– EräViikinkien kolmikko puolestaan esiintyi viime kaudella oikein mallikkaasti C1-junioreiden eliittisarjassa ja uskon, että he ovat valmiita ottamaan seuraavan askeleen kehityksessään tulevalla kaudella. He myös tuovat jatkuvuutta B-junioreihin.

Köysti sekä Sorokin puolestaan pelasivat hyvän kauden ketjukavereina EräViikingeissä B-junioreissa.
– Aaronin ja Tomin kanssa keskustellessa ilmeni heti, että kyseessä on motivoituneita pelaajia, jotka haluavat harjoitella hyvin. Tälläiset pelaajat ovat olleet meille alusta asti tahtotilana.

Päävalmentaja Miska Grönvall on oikein mielissään uusista sopimuksista.
– Mielestäni tässä on oikein hyviä palasia, kun harjoitellaan kohti syksyn karsintoja. Olemme saaneet valmiita kenttiä, sekä ketjuja, joihin on helpompaa joukkuetta rakentaa. Moni pojista tuntee kenttäkaverinsa jo valmiiksi, joten se on sekä valmennukselle, että pojille kiva asetelma lähteä kauteen.

B-pojat julkaisevat lisää sopimuksia ensi viikolla.

B-poikiin mahtuu vielä muutama puolustaja, muutama hyökkääjä, sekä yksi maalivahti.

Yhteydenotot:

B-pojat päävalmentaja
Miska Grönvall
miska.gronvall@helsinkiunited.com
0400688588

Yhteydenottolomake

1 + 10 =

Copyright © Helsinki United 2020