HELSINKI UNITED

Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.

Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!

Uutiset

Kausi käyntiin!

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura.  Kausi käyntiin!Uutiset -Helsinki Unitedin joukkueet aloittivat sarjakautensa viime viikonloppuna.   Yhteensä seuran joukkueille kertyi 23 ottelua, joista voittoihin päättyi 14. Alla...

A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. A -ja B -pojat pelasivat karsintoja menneenä viikonloppunaUutisetHelsinki Unitedin A -ja B -pojat pelasivat karsinnoissa menneenä viikonloppuna.   A -pojat matkusti Raumalle...

A -ja B -pojat pelaavat isoista asioista tulevana viikonloppuna

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Helsinki Unitedin A -ja B -pojat pelaavat karsinnoissa tulevana viikonloppuna 22-23.8.  UutisetA -pojat matkaa A -poikien 1-divisioonan karsintoihin Raumalle, jossa kuuden joukkueen...

A -poikiin kolme uutta pelaajaa

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!UutisetHelsinki Unitedin A -pojat on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen ovat liittyneet puolustajan paikalla pelaava Roni...

A -poikien 1-divarin ja B -poikien esikarsintojen lohkot selvillä

HELSINKI UNITED Helsinki United on keväällä 2020 perustettu uusi salibandyseura. Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme!Uutiset A-poikien 1. divisioonan karsinta Ryhmä 1 (lohkot 1 ja 2) Ryhmä 2 (lohkot 3 ja 4) Lohko 1 Lohko 2 Lohko 3 Lohko 4 LNM Rangers NJ Welhot...

Hae mukaan uuden salibandyseuran Helsinki Unitedin joukkueisiin

Haemme pelaajia kaikkiin joukkueisiimme.

Hae mukaan täyttämällä yhteydenottolomake tai olemalla suoraan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Yhteydenotot Miesten ja C-G -junioreiden joukkueisiin liittyen:

Toiminnanjohtaja / C -poikien päävalmentaja:
Marttin Herranen
marttin.herranen@helsinkiunited.com
050-3884440

Yhteydenotot A-B -poikien joukkueisiin liittyen:
Miesten edustusjoukkueen sekä A -poikien päävalmentaja:
Sebastian Lusenius
sebastian.lusenius@helsinkiunited.com
040-5496315

B -poikien päävalmentaja:
Miska Grönvall
miska.gronvall@helsinkiunited.com
0400-688588

B -poikien valmentaja:
Christopher Rehn
050-4332884

Yhteydenottolomake

13 + 13 =

Copyright © Helsinki United 2020